Logo_Conferentie_HR_edited.jpg

Bereikbaarheid

Op zaterdag 24 september 2022 heten we je vanaf 09:15 uur hartelijk welkom op landgoed Heerlickheijd van Ermelo in Ermelo. Het adres van de Heerlickheijd is: Staringlaan 1 3852 LA Ermelo

Bereikbaarheid per auto

De locatie is gemakkelijk te bereiken per auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Plan je route via Google Maps

of met de https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Reis tot aan station Harderwijk. Vanaf het station rijden er shuttlebussen naar de conferentielocatie.

Plan je route met de ov-planner of je eigen ov-app. Een aantal reistijden ter indicatie: 

Vanaf Amsterdam: 1 uur 10 minuten 

Vanaf Groningen & Leeuwarden: 1 uur 30 minuten 

Vanaf Sittard: 2 uur 50 minuten 

Vanaf Vlissingen: 3 uur 45 minuten 

Vanaf Rotterdam: 1 uur 30 minuten 

Vanaf Den helder: 2 uur 30 minuten

 

Een overnachting boeken

Het is mogelijk een overnachting te boeken in het conferentiehotel:

Bekijk de kamers: https://heerlickheijdvanermelo.nl/hotelkamers-en-suites/

Boeken kan via: https://heerlickheijdvanermelo.backhotelite.com/en/

Op je ticket ontvang je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de dagprijs van de standaard kamers op basis van 1 of 2-persoonsbezetting voor 1 nacht op 25 september. Indien je hiervan gebruik wilt maken, is het niet meer mogelijk om de reservering te annuleren.

Andere overnachtingsmogelijkheden:

AirBnB in Ermelo

Goedkope hotels in Ermelo

Toegangsprijzen

Voor deze fantastische conferentie, met de beste presenters uit heel Europa, betaal je slechts € 225,00 per persoon! Hiervoor komen 20 presenters speciaal voor jou uit 8 verschillende Europese landen en de Verenigde Staten, met workshops die jou maandenlange inspiratie zullen opleveren.


Landgoed De Heerlickheijd zorgt voor zeer goed verzorgde en professionele workshopruimtes en een bijzonder smakelijke lunch. Voor alle deelnemers staat er bovendien een leuk gevulde goodie bag klaar en uiteraard een certificaat van deelname.

Belastingvoordeel

Betaal jij je deelname zelf? Dan kun je scholingskosten terugvragen aan de belastingdienst. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken

Groepskorting

Scholen en instellingen krijgen 20% groepskorting indien:

- er tenminste 6 personen gelijktijdig worden ingeschreven

- al deze personen daadwerkelijk werkzaam zijn bij deze school/instelling (mag ook als zzp-er)

Stuur voor meer informatie en de kortingskode een e-mail aan: info@dynamiclanguagelearning.com.

Je workshops kiezen

Na je aanmelding ontvang je een link waar je kunt opgeven welke workshops je wilt volgen.

Inschrijving en annuleringsvoorwaarden

Je kunt je aanmelden vanaf 1 oktober 2021 via de link op deze website.

Wordt jouw deelname door jouw school betaald? Dan is het handiger om je in te schrijven per e-mail, aan chantal@dynamiclanguagelearning.com

 

Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toepassing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kostenloos in inschrijving kunt annuleren. Waar 'cursus' staat wordt in dit geval 'conferentie' bedoeld:

Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling: a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd. b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd. c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd. d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.

 

Privacy & beeldmateriaal

Op alle gegevens die je invult op je aanmeldingsformulier en eventuele andere gegevens die je in het kader van de conferentie aan ons kenbaar maakt, is ons privacyreglement van toepassing. 

 

Tijdens de conferentie maken wij foto's en beeldopnames. Een selectie hiervan zal na afloop op onze website en op sociale media te zien zijn. Indien je niet op de foto wilt of niet gefilmd wilt worden, verzoeken wij je dit zelf aan de fotograaf of cameraman/-vrouw kenbaar te maken.