top of page

Inspiratiedagen

Voor CI-docenten, door CI-docenten

Ben jij CI-docent en heb jij ook zo'n behoefte om af en toe ervaringen te delen met andere docenten die begrijpen wat jij doet? Veel CI-docenten zijn eenlingen in een werkomgeving die niet op CI is ingericht. Dat maakt het extra belangrijk om collega's te ontmoeten die op hetzelfde spoor zitten als jij. Mensen die enthousiast worden als jij vertelt over een leuke CI-activiteit die je hebt uitgeprobeerd. Mensen die begrijpen waarom je op bepaalde punten vastloopt, en die misschien vanuit hun eigen ervaring oplossingen hebben bedacht.

Daarom organiseert Dynamic Language Learning jaarlijks een inspiratiedag, waar jij andere CI-docenten ontmoet, mensen terugziet met wie je een cursus hebt gevolgd of die je op de conferentie hebt leren kennen. Mensen die jou inspireren en die jij kunt inspireren.

20190608_122038.jpg
DSC_0167_edited.jpg

Wie, wat, hoe

Onze inspiratiedagen zijn bedoeld voor docenten die bij ons of elders een basiscursus hebben gevolgd, en die daadwerkelijk met CI lesgeven. Het maakt verder niet uit of je een beginner bent of al vele jaren ervaring hebt; iedere ervaring telt. We hebben allemaal wel vragen, ideeën, succeservaringen en leerbehoeften. 

Een inspiratiedag is van 10 - 14 uur. Er zijn drie rondes van een uur, en een ruime lunchpauze (met lekkere lunch) om te kunnen bijpraten. Twee rondes worden gewijd aan het uitwisselen van vragen over, ideeën en oplossingen voor een bepaald thema. In de derde ronde krijg je van ons een mini-workshop.

De inspiratiedagen zijn in juni, zodat je je ervaringen van het afgelopen schooljaar kunt inbrengen, en nieuwe ideeën gedurende de zomer kunt inplannen voor het volgende schooljaar. 

Wil je een uitnodiging ontvangen voor onze inspiratiedagen? Neem contact met ons op.

bottom of page