top of page

TPRS als god in Frankrijk

Bijgewerkt op: 15 jul. 2020


De 'TPRS-workshop' in Agen, die in drie jaar is uitgegroeid tot een heus Europees TPRS-congres, vindt ook komende zomer weer plaats. Het is een fantastische gelegenheid om in zomerse sferen andere TPRS-docenten uit Europa te leren kennen en workshops te volgen bij de beste trainers en coaches uit Europa en de VS. Doe inspiratie op in de vele workshops over TPRS en sluit nieuwe vriendschappen in een ontspannen vakantiesfeer!


Het congres wordt georganiseerd door Judy Dubois van The TPRS-Witch, in samenwerking met Teri Wiechart uit de VS en ondersteund door enkele betrokken Franse taaldocenten. Judy staat erop om het congres een 'workshop'te noemen, maar om verwarring te vermijden houden wij het graag bij de benaming 'congres'.


De eerste keer dat Judy enkele mensen bij elkaar bracht om hen over TPRS te vertellen was in 2013.  Een enthousiaste groep van 15 mensen uit allerlei landen waren bijeengekomen om ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Het jaar daarop kwamen er 25 mensen en in 2015 was de groep al gegroeid tot 47 deelnemers. In 2016 verwacht Judy ongeveer 150(!) deelnemers, waarvan er een flink aantal uit Nederland zullen komen. Judy heeft aanmeldingen uit Turkije, Noorwegen, Tsjechië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Nederland en vele andere landen. Het belooft een echt internationaal congres te worden met als bijzondere aanwezigen: Stephen Krashen, Linda Li, Ben Slavic en Laurie Clarcq.


Deelname bedraagt 425 euro, maar als je voor 1 maart inschrijft betaal je slechts 345 euro. Schrijf je dan ook snel in! Er gaan al heel wat docenten uit Nederland, dus het belooft een gezellige week te worden.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page