top of page

Verdiepingsdagen

Verdieping en verbreding van jouw CI-vaardigheden

Lesgeven met begrijpelijke input is zo'n fijne en effectieve manier van lesgeven, dat je, als je er eenmaal mee begonnen bent, nooit meer terug wil. Maar wanneer je al een jaar of langer met de basistechnieken aan het werk bent, kun je soms het gevoel krijgen dat er geen vooruitgang meer in zit, dat je steeds hetzelfde aan het doen bent, of dat meer uit een bepaalde techniek te halen valt. Dan is het fijn om workshops te volgen die iets verder gaan dan de gemiddelde congres-presentatie. Workshops die een techniek uitdiepen en waarin je de kans krijgt om te oefenen en antwoord krijgt op vragen die jij hebt over jouw specifieke lessituatie.

De workshops op onze Verdiepingsdagen geven je dit. Houd deze pagina in de gaten voor het programma, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je vanzelf op de hoogte blijft.

20190516_122343_edited.jpg
20210925_144743_edited.jpg

Wie, wat, hoe

Op onze verdiepingsdagen kun je kiezen uit 6 workshops van 3 uur. Je kunt één workshop volgen, of 's ochtends een workshop doen en 's middags een andere workshop. Je meldt je voor iedere workshop apart aan in de webshop

De workshops worden gegeven op onze locatie in Hoofddorp. Tussen het ochtend- en het middagprogramma serveren we een lekkere lunch.

Het programma voor de eerstvolgende verdiepingsdagen vind je hieronder.

27 januari 2024
Ochtend: VideoTalk - Lessen met prentenboeken - Total Physical Response
Middag: PQA=conversaties in de doeltaal - CI en muziek - Differentiëren in de CI-les

25 mei 2024

Ochtend: CI-lesplanning en curriculum - Reader's Theatre - Picture Talk

Middag: Kalenderpraat - CI-spelletjes - Lesgeven met leesboekjes

bottom of page