Vervolgcursus

Na deze tweede basiscursus heb je het hele palet aan essentiële CI-technieken compleet.

 

Tijdens de eerste dag leer je hoe je korte en langere leesteksten interactief kunt lezen met de klas, en teksten kunt benutten om je leerlingen en cursisten nóg meer begrijpelijke input te geven. De tweede dag geeft je drie manieren om grammatica op een breinvriendelijke, actieve manier aan bod te laten komen.

 

Dit ga je leren:

 • Verschillende manieren om leerlingen/cursisten actief te betrekken bij het lezen

 • ‘Trucjes’ om leerlingen/cursisten de tekst meerdere malen te laten lezen

 • Onbewuste focus op grammaticale elementen creëren tijdens TPRS/CI-lessen

 • Grammaticale elementen contrasteren met TPR

 • Grammatica-popups geven tijdens het lezen

 

Dit krijg je erbij:

 • Interessante achtergrondartikelen & links naar voorbeeldvideo’s

 • Een uitgebreide handout met werkvormen en uitleg

 • Koffie & thee en op beide dagen een lekkere lunch

 • Een certificaat

 

Past deze cursus goed bij jou?

Heb je Basiscursus 1 gevolgd en begin je de basistechnieken van Dynamic Language Learning al aardig onder de knie te krijgen? Merk je dat verwervingsgericht talenonderwijs bij je past, en wil je graag het hele pakket aan CI-basisvaardigheden in je zak hebben? Dan biedt deze cursus wat jij nodig hebt.

 

Waarom wil je deze cursus doen?

 • Wil je de mondelingen begrijpelijke input versterken door je leerlingen of cursisten te laten lezen?

 • Zoek je afwisselende werkvormen voor het lezen in een CI-setting?

 • Wil of moet je ‘iets aan grammatica’ doen en wil je graag dat dit past in de begrijpelijke-inputaanpak?

 • Denk je dat jouw leerlingen of cursisten baat zullen hebben bij een zekere focus op grammaticale structuren in de taal?

 

Dan is deze vervolgcursus perfect voor jou!

Bekijk de jaaragenda voor prijzen en data

LET OP

 1. Deze cursus is alleen toegankelijk voor docenten en leerkrachten die Basiscursus 1 of een andere TPRS/CI-cursus hebben gevolgd, of aantoonbaar ervaring hebben in het werken met TPRS of andere CI-methoden. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan even contact met ons op via “stel een vraag” bovenaan deze pagina.
   

 2. De cursus gaat door bij 10 of meer deelnemers. De inschrijving sluit 1 week voor de startdatum. Op die dag krijg je de definitieve bevestiging. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan kun je kiezen: doorschuiven naar de volgende datum of je inschrijfgeld retour.
   

 3. Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toe-passing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kosteloos in inschrijving kunt annuleren.
  Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling:
  a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd.
  b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.