Workshop Classroom Management

Cursusleider: Marianne de Best

Voertaal: Nederlands

Na deze module kun je de intensieve interactie in CI-lessen soepel laten verlopen. Je leert hoe je leerlingen traint in het gewenste gedrag voor een TPRS-/CI-les, en hoe je vaste procedures kunt ontwerpen waarmee transities van een activiteit naar een andere. Inventariseer welke organisatorische taken je kunt uitbesteden aan je leerlingen, om hun betrokkenheid te vergroten en een beter overzicht te houden.

 

Dit ga je leren:

 • Leerlingen/cursisten leren wat je van hen verwacht tijdens de CI-les

 • Handhaven van afspraken

 • Procedures ontwerpen en handhaven voor soepele transities

 • Leerlingen betrekken bij de organisatie van jouw les

 

Wat krijg je extra bij deze cursus?

 • Een uitgebreide handout met tips en trucs

 • Een overzicht van mogelijke procedures voor jouw les

 • Koffie & thee en iets lekkers

 • Een certificaat van deelname

 

Past deze workshop goed bij jou?

Geef je les op de basisschool of de middelbare school? Wil je heel graag TPRS of andere vormen van CI toepassen maar loop je vast omdat je klas te onrustig is of je leerlingen niet actief meedoen? Dan geeft deze module jou een stevige basis voor meer rust in de klas en meer betrokkenheid.

 

Waarom deze workshop?

 • Vinden je leerlingen de overgang van tekstboeklessen naar CI-lessen lastig?

 • Weten je leerlingen niet precies welk gedrag er van hen verwacht wordt in een CI-les?

 • Zoek je direct toepasbare procedures voor de CI-les?

 • Wil je weten hoe je jouw leven gemakkelijker kunt maken (althans in de les)?

 

Dan is deze cursus perfect voor jou!

 

 

LET OP

 1. Deze cursus is alleen toegankelijk voor docenten en leerkrachten die Basiscursus 1 of een andere TPRS/CI-cursus hebben gevolgd, of aantoonbaar ervaring hebben in het werken met TPRS of andere CI-methoden. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan even contact met ons op via “stel een vraag” bovenaan deze pagina.
   

 2. De cursus gaat door bij 10 of meer deelnemers. De inschrijving sluit 1 week voor de startdatum. Op die dag krijg je de definitieve bevestiging. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan kun je kiezen: doorschuiven naar de volgende datum of je inschrijfgeld retour.
   

 3. Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toepassing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kosteloos in inschrijving kunt annuleren.
  Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling:
  a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd.
  b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.