Workshop One Word Image

Cursusleider: Pilar Reyes

Voertaal: Engels

Na deze workshop kun je fantastische personages (One Word Images) creëren met je leerlingen, en tekeningen van deze personages als basis gebruiken voor verhalen, gesprekken en leesteksten.

Je leert precies de goede vragen stellen om bizarre personages te creëren die in jouw klas al snel een eigen leven zullen gaan leiden. Maak gebruik van de tekentalenten van jouw leerlingen om de personages een gezicht te geven en maak maximaal gebruik van het One Word Image om eindeloze hoeveelheden begrijpelijke input te geven.

 

Dit ga je leren:​

 • Stimulerende vraagstelling om de fantasie te prikkelen

 • De ‘tekenaar’ van de juiste instructies voorzien voor de beste illustraties

 • Het One Word Image inzetten voor aanvulende activititeiten

 • Het personage terug laten komen in verhalen en gesprekken

 

Wat krijg je extra bij deze workshop?​

 • Handige handout met tips en trucs en links naar video’s

 • Koffie & thee en iets lekkers (als je op 1 dag twee opeenvolgende workshops volgt, krijg je ook een lunch aangeboden)

 • Een certificaat van deelname

 

Past deze workshop goed bij jou?​

Je vindt CI en TPRS heel leuk, maar het vragen van een heel verhaal vind je nog wat gecompliceerd. Je vindt het leuk om de fantasie van je leerlingen te prikkelen en wilt graag de creatieve talenten van je leerlingen benutten. Bovendien heb je geen moeite met  Dan past deze workshop goed bij jou!

 

Waarom wil je deze workshop doen?​

 • Wil je een eenvoudige en leuke techniek leren om begrijpelijke input te kunnen geven?

 • Zoek je naar manieren om leerlingen nóg meer te betrekken bij het samen creëren van content?

 • Heb je behoefte aan een activiteit die je steeds weer kunt doen en op verschillende manieren kunt gebruiken?

 • Wil je de fantasie en betrokkenheid van je leerlingen stimuleren?

 

Dan is een workshop One Word Image echt iets voor jou!

LET OP

 1. Deze cursus is alleen toegankelijk voor docenten en leerkrachten die Basiscursus 1 of een andere TPRS/CI-cursus hebben gevolgd, of aantoonbaar ervaring hebben in het werken met TPRS of andere CI-methoden. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan even contact met ons op via “stel een vraag” bovenaan deze pagina.
   

 2. De cursus gaat door bij 10 of meer deelnemers. De inschrijving sluit 1 week voor de startdatum. Op die dag krijg je de definitieve bevestiging. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan kun je kiezen: doorschuiven naar de volgende datum of je inschrijfgeld retour.
   

 3. Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toe-passing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kosteloos in inschrijving kunt annuleren.
  Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling:
  a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd.
  b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.