Workshop Community en Motivatie

Cursusleiders: Marleen Rezaie-Delbeek

Voertaal: Nederlands

Na deze workshop kun je een positief groepsgevoel in je klassen creëren, waardoor de intrinsieke motivatie van je leerlingen of cursisten zal toenemen.

Je leert gebruik te maken van één van de belangrijkste voorwaarden voor een gemotiveerde klas: verbondenheid. Je leert hoe je een stevig, positief groepsgevoel stimuleert, en waarom veiligheid en je prettig voelen een basisvoorwaarde is om je brein ‘open te zetten’ om de taal en kennis binnen te laten komen.

 

Dit ga je leren:​

 • Technieken om leerlingen/cursisten opener te laten staan voor elkaar

 • Manieren om positieve houding ten opzichte van elkaar te bevorderen

 • Het inzetten van CI-technieken om betrokkenheid bij elkaar te vergroten

 • Modelleren van gewenst gedrag

 

Wat krijg je extra?​

 • Een uitgebreide handout met tips en trucs

 • Achtergrondinformatie over motivatie en groepsgevoel

 • Koffie & thee en iets lekkers (als je op 1 dag twee opeenvolgende workshops volgt, krijg je ook een lunch aangeboden)

 • Een certificaat

 

Past deze workshop goed bij jou?​

Heb je ook van die klassen waarin de sfeer te wensen overlaat? Begin je met een nieuwe groep waarin de deelnemers elkaar nog moeten leren kennen? Doe dan je voordeel met deze technieken om een goede sfeer en wederzijds vertrouwen te creëren.

 

Waarom wil je deze workshop doen?

 • Je wilt de positieve benadering van CI en TPRS extra vorm geven

 • Je hebt klassen waarin je geen CI kunt doen vanwege de sfeer en wilt dat veranderen

 • Je wilt inspelen op de intrinsieke motivatie van leerlingen/cursisten

 • Je wilt goed van start gaan met je nieuwe groep of klas

 

Dan biedt Community en Motivatie precies wat jij nodig hebt!

LET OP

 1. Deze cursus is alleen toegankelijk voor docenten en leerkrachten die Basiscursus 1 of een andere TPRS/CI-cursus hebben gevolgd, of aantoonbaar ervaring hebben in het werken met TPRS of andere CI-methoden. Twijfel je of je aan de voorwaarden voldoet? Neem dan even contact met ons op via “stel een vraag” bovenaan deze pagina.
   

 2. De cursus gaat door bij 10 of meer deelnemers. De inschrijving sluit 1 week voor de startdatum. Op die dag krijg je de definitieve bevestiging. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan kun je kiezen: doorschuiven naar de volgende datum of je inschrijfgeld retour.
   

 3. Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toepassing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kosteloos in inschrijving kunt annuleren.
  Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling:
  a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd.
  b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd.
  d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.