top of page

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Prijzen en belastingvoordeel

Groeps- en studentenkorting

Inschrijving en anulering

Privacy & Beeldmateriaal

Bereikbaarheid

Op vrijdag 1 november 2024  heten we je vanaf 09:15 uur hartelijk welkom bij het CKE, Cultuur & Kunst Eindhoven, aan de Pastoor Petersstraat 180, 5612 LW Eindhoven.

Bereikbaarheid per auto

De locatie ligt in het centrum van Eindhoven en is prima te bereiken per auto. CKE heeft geen eigen parkeerplaatsen. In de directe omgeving van het gebouw gelden parkeertarieven. Op prettigparkeren.nl kun je een parkeeradvies opvragen met parkeertarieven en gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Het CKE ligt op loopafstand (7-8 minuten lopen) van het centraal station Eindhoven.

Toegangsprijzen

Voor deze fantastische conferentie, met ervaren presenters uit heel Europa, betaal je slechts € 250,00 per persoon voor twee hele dagen. Hiervoor komen de presenters speciaal voor jou uit 8 verschillende Europese landen en de Verenigde Staten, met workshops die jou maandenlange inspiratie zullen opleveren. Ook krijg je hiervoor een heerlijke lunch, en natuurlijk koffie, thee en versnaperingen. Aan het einde van de conferentie krijg je van ons nog een verrassende goodie bag.

Belastingvoordeel

Betaal jij je deelname zelf? Dan kun je scholingskosten terugvragen aan de belastingdienst. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken

Kortingen

Scholen en instellingen krijgen 20% groepskorting indien:

- er tenminste 6 personen gelijktijdig worden ingeschreven

- al deze personen daadwerkelijk werkzaam zijn bij deze school/instelling (mag ook als zzp-er)

Stuur voor meer informatie en de kortingscode een e-mail aan: carmen@dynamiclanguagelearning.com.

Tevens hebben we een speciaal fonds voor studenten, mede dankzij donaties van een aantal workshopleiders op eerdere conferenties. Studenten krijgen 25% korting. Ben je student aan een leraren- of talenopleiding? Stuur een mail met een kopie van je studentenkaart aan carmen@dynamiclanguagelearning.com, en je krijgt een kortingscode voor je registratie.

Je workshops kiezen

Na je aanmelding ontvang je een link naar een pagina waar je kunt opgeven welke workshops je wilt volgen.

Inschrijving en annuleringsvoorwaarden

Je kunt je hier aanmelden.

Wordt jouw deelname door jouw school betaald? Dan is het handiger om je in te schrijven per e-mail, aan carmen@dynamiclanguagelearning.com

 

Op je inschrijving zijn de Algemene Voorwaarden van Dynamic Language Learning van toepassing. Daarin staat onder andere tot wanneer je kosteloos in inschrijving kunt annuleren. Waar 'cursus' staat wordt in dit geval 'conferentie' bedoeld:

Indien de aanmelding wordt geannuleerd door de deelnemer, geldt de volgende regeling: a. De deelnemer heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Deze bedenktermijn geldt ook indien de deelnemer de cursus boekt en het bedrijf of de werkgever deze betaalt. Indien het bedrijf het contract sluit, geldt er geen bedenktijd. b. Bij annulering tot 21 dagen vóór aanvang van de cursus is geen betaling verschuldigd en wordt het volledige reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd. c. Bij annulering ná 21 dagen, maar vóór de 7e dag voorafgaand aan de cursus is betaling van de helft van het cursusgeld verschuldigd, en wordt dus de helft van het reeds betaalde cursusgeld gerestitueerd. d. Bij annulering vanaf de 7e dag voorafgaand aan de cursus wordt geen geld gerestitueerd.

 

Privacy & beeldmateriaal

Op alle gegevens die je invult op je aanmeldingsformulier en eventuele andere gegevens die je in het kader van de conferentie aan ons kenbaar maakt, is ons privacyreglement van toepassing. 

 

Tijdens de conferentie maken wij foto's en beeldopnames. Een selectie hiervan zal na afloop op onze website en op sociale media te zien zijn. Indien je niet op de foto wilt of niet gefilmd wilt worden, verzoeken wij je dit zelf aan de fotograaf of cameraman/-vrouw kenbaar te maken.

Anchor 1
Inschrijving
Prijzen
Kiezen
Privacy
korting
bottom of page