Houd je hoofd koel & geniet van je lessen

Op zondag 6 oktober gaf Justin Slocum Bailey een zeer inspirerende, praktische workshop over hoe je als docent je stem en je energie kunt sparen terwijl je toch dynamisch lesgeeft. Kon je er niet bij zijn? Dan kun je hier nog even meegenieten van alles wat deze geweldige docent met ons heeft gedeeld.


Wie is Justin Slocum Bailey?

Justin is in de VS een van de meest gevraagde workshopleiders en sprekers, en werkt wereldwijd als curriculum- en onderwijsadviseur op (veelal internationale) scholen. Hij is een van de eerste docenten Latijn die de dynamische lesmethode TPRS omarmde, en heeft veel bijgedragen aan het gedachtengoed over lesgeven met begrijpelijke input en de uitvoering ervan in de praktijk. Een van de dingen die hij heeft ontdekt is dat veel van de technieken voor effectief te maken hadden met lichaam- en stemgebruik, en dat je door bewust hiermee bezig te zijn de kwaliteit van je lessen kunt verbeteren en tegelijk je eigen gezondheid en energieniveau op peil kunt houden.


Justin is een rustige en tegelijk energieke, expressieve workshopleider, die veel aandacht heeft voor iedere afzonderlijke deelnemer aan zijn workshops. Hij demonstreert zijn technieken in het Latijn. Je krijgt dus niet alleen een heleboel geweldige technieken om rust en tempo in je klas af te wisselen en je energiebalans te houden, maar ook een demonstratie CI in Latijn van een van de inspirerendste docenten die er zijn.