top of page

Wie zijn wij?

Kirstin Plante is docentenopleider op het gebied van TPRS en CI, en runt daarnaast een online boekwinkel in leesboekjes en lesmaterialen voor CI.

 

Oorspronkelijk opgeleid als vertaalster Spaans en Frans, ontdekte ze al snel dat haar hart meer lag bij het lesgeven – niet verwonderlijk, aangezien haar beide ouders docenten waren. Ze begon ze Spaanse lessen te geven aan volwassenen, en tijdens een workshop die ze bijwoonde op een talencongres in 2007 ontdekte ze TPRS. Na een steile leercurve begon ze al spoedig workshops te geven in deze dynamische talenmethodiek, en ontwikkelde ze samen met Iris Maas een opleiding TPRS voor talendocenten, onder de naam TPRS Academy. Samen gaven zij workshops en trainingen in verschillende Europese landen, de VS en Japan.

Na het afscheid van Iris Maas vond ze in Carmen Meester een nieuwe, enthousiaste zakenpartner, met wie ze inmiddels alweer enkele jaren cursussen, trainingen en workshops geeft onder de naam Dynamic Language Learning.

 

In de VS heeft Kirstin samen met Anny Ewing enkele jaren een jaarlijkse train-de-trainercursus gegeven aan CI-taaltrainers. Daarnaast geeft ze als uitgever handboeken en leesboekjes uit die passen binnen het CI-gedachtengoed.